ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 1971

ΑΡΧΕΙΟ : Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ 1833

ΑΡΧΕΙΟ :  Η ΠΡΩΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΙA : 
1) Ο ΟΘΩΝ ΗΡΘΕ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΝΩΘΕΝ)
2) Η εξουσία ασκείτο από τριμελή"Αντιβασιλεία" : Αρμανσμπεργκ, Μαουρερ, Ειντεν η οποία και ασκούσε το Εκτελεστικο και το Νομοθετικο Εργο ταυτοχρονα. (Οι Πραξεις της αντιβασιλειας σημερα λεγονται ΠΝΠ). Η ταυτιση με την σημερινη "Τρόικα" είναι απόλυτη. Οι Γερμανοι Νομοθετουσαν και οι Ελληνες υποτασσονταν στις διαταγες της τοτε τροικας. Καμια διαφορα του 1833 απο το 2016.
3) "Μεγαλόψυχοι μεσιτες" αποκαλουνται αυτοι που επεβαλαν τον Οθωνα ενώ ανακοινωνεται στους Ελληνες οτι προσεκληθη ΚΑΙ απο την "Ελευθερα Βουληση" των Ελληνων για να εκπληρωσει υποχρεωσεις προς τους ΜΕΣΙΤΕΣ και τον Λαο.
Το κειμενο εχει τρομερο -ανατριχιαστικο- ενδιαφερον τεκμηριωσης, καθοτι καποια οντοτητα (Τροικα) τοποθετειται για να αποφασιζει για τους Ελληνες ερημην  τους, ενώ ταυτοχρονα τους "λεει" οτι αυτοι οι ιδιοι το επελεξαν,  που ειναι ακριβως η πολιτικη επιχειρηματολογια του Μνημονιακου καθεστωτος του 2015-2016, και τους "λεει" (των Ελλήνων)  πως οτι γινεται ειναι προς το συμφερον τους.... (Ειναι...μονοδρομος)
4) Οι Ελληνες στο 1ο  ΦΕΚ αναγνωριζονται ως αξιοι απογονοι των προγονων τους (απο εδω θα....αντεγραψε ο συντακτης της ομιλιας του Ομπαμα την 16 Νοεμβριου 2016) 
5) Το ΦΕΚ τελειωνει στο δεον της "δημοσιευσης" καθε Κυβερνητικης πράξης. Η "Διαυγεια" δεν ειναι εφευρεση της Ψηφιακης Τεχνολογιας, ισχύει απο το 1833.

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.  Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΙΔΙΑ.
Αλλαζει μονο ο "θιασος", ο ενδυματολογος, και ο σκηνογραφος