ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ : ΚΑΣΤΡΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ


Το Πρωι της 11ης Απριλιου 2013 ολα ειχαν ωριμάσει για να παρουσιασθουν εκεινες και εκεινοι που εκληθησαν να υπογραψουν συμβασεις για να εργασθουν στο Εργο της Λαρισσας και συγκεκριμενα στο Καστρο του Φιλοκτητη στη Μελιβοια.

Οι επιλεγείσες και οι επιλεγεντες για το Εργο στο Καστρο του Φιλοκτητη συγκεντρωθηκαν στην αιθουσα συσκεψεων του υπο συγκροτηση Διαχρονικου Μουσείου της Λαρισσσας στο Μεζουρλο, παρουσία της Προισταμενης της 7ης ΕΒΑ (Εφορείας Βυζαντινων Αρχαιοτητων) Δρ. Σδρόλια κατα την τελικη προσωπικη επαφη και την Υπογραφη των Συμβασεων με τον Προεδρο του Ιδρυματος Καθηγητη Δρ. Ανδρεα Αθηναιο.


Ηταν μεγαλη η ικανοποιηση απο την Συνεργασια με τα νεα παιδια.
Καθε νεα γενια ερχεται ως ενα ζωντανο νεο κυτταρο να ανανεωσει και να δυναμωσει την Κοινωνια.

Το "κακο" που βγαινει στους Ανθρωπους βγαινει μονο σαν "Αντισωμα" στο "Κρατος Εχθρο".

Ενα κρατος που ταλαιπωρει τεκμηριωμενα τον Ελληνα και την Ελληνιδα ειναι η γεννεσιουργος αιτια, καθε ανθρωπινης εκφρασης διαφιρετικης απο το ομορφο και το τρυφερο.

Το Εργο του Καστρου του Φιλοκτητη στην Μελιβοια στο Δημο Αγιάς της Λαρισσας, ειναι εργο ζωης για την Ρουλα Σδρολια. Και η συνεργεια με το Κοινωφελες Ιδρυμα Περσευς Αθηναιος, προσεφερε την ενισχυση της διακλαδικοτητας του Εργου, ως Εργου του Υπουργειου Πολιτισμου, Εργου ΕΣΠΑ, με την Συνεργεια της 7ης ΕΒΑ, του Πανεπιστημιαυ Θεσσαλίας, κ.α.
Η 'συνεργεια" πολλων φορεων, εξασφαλιζει την δυναμη και την συμπληρωματικοτητα που απαιτειται για την ολοκκηρωση ενος εργου. Και σημερα η ασφαλης προβλεψη ειναι οτι το Εργο του Καστρου του Φιλοκτητη, που αγναντευει το Αιγαιο και την παραλια της Βελικας, θα ολοκληρωθει και εμπροθεσμα και με επιτυχια. Οι Ελληνες Μπορουμε. Η Ελλαδα Μπορει.

Ενα ενα τα παιδια που υπογραφουν συμβαση αποχωρουν,  Να και η τελευταια "συνεντευξη"

Αριστερα η Δρ. Σδρολια παρακολουθει διπλα της τον Καθ. Αθηναιο και τον συνεντευξιαζομενο.

Χαρακτηριστικο και εδω οτι τα παιδια πριν υπογραψουν ηθελαν να βεβαιωθουν οτι μπορουν να ανταποκριθουν στις απαιτησεις της συμβασης και κυριως του πραγματικου εργου στο οποιο θα συνεισεφερε η δικη τους πραγματικη εργασια.
 

Με την ολοκκηρωση της υπογραφης των Συμβασεων, η Δρ. Σδρολια ξεναγησε τον ΓΓ του Ιδρυματος Ελληνισμοου κ, Θοεδωρο Δημητροπουλο και τον Προεδρο του Κοινωφελους Ιδρυματος Περσευς Αθηναιος, στο υπο συγκροτηση Διαχρονικο Μουσειο της Λαρισσας.

Η Δρ. Σδρολια με τον Γ.Γ. Θ. Δημητρόπουλο




Εικονες απο το Εσωτερικο του
Διαχρονικου
Μουσειου της
Λαρισσας στο
Μεζουρλο

Η Ημερα δεν εχει ολοκληρωθει. Επιλεγέντες που δεν μπορεσαν να ερθουν στην πρωινη συσκεψη ηλθαν το βραδυ στην Πολη.

Αυτος Ο νεος Ανθρωπος Εργασθηκε τοσο Φιλοτιμα που απεδωσε Εργο για δυο. Κοιταξτε στην μικρη φωτογραφια το βλεμμα του, Και κοιταξτε το κατω, εχοντας στα χερια του "εργασια" με τα πολλα καλα που αυτο σημαινει.
Η Κατωθι φωτογραφια τεκμηριωνει Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ





Η Ιδια αλληλουχια και σε μια αλλη "δουλευταρου".Ηρθε με ανησυχια και υστερα (κατω μεγακη φωτογραφια) αστραψε χαμογελο αισιοδοξιας και ελπιδας

ΕΥΤΥΧΕΊΤΕ : Κραταμε συμβαση εργασιας στα χερια που μας δοθηκε με εμπιστοσυνη. 
Οσον για τους "χαζουλιδες" που ψαχνουν να βρουν "αφου ενα Ιδρυμα και οί Ανθρωποί του δεν 'βγαζουν λεφτα' (γιακ, τι χυδαια εκφραση) τοτε γιατι τα κανετε ολα αυτα", ας κοιταξουν τις φωτογραφίες.

Ευχαριστουμε  το Ξενοδοχειο Μετροπολ  οχι μονο για την επ αμοιβη παροχη καλων υπηρεσιων προς εμας, αλλα και για την φιλοξενη χρηση των χωρων του για τις συνεντευξεις των υοψηφιων.
 Ειναι κοντα μεσανυχτα στην Απριλιάτικη Λαρισσα
Εμεις εχουμε την πληροτητα μια "γεματης" δημιουργικης μερας.
Κτίσαμε "καλο" σημερα.












Τι κοιτας την ωρα? Ειναι 10.28μμ ακριβως


Ευχαριστημένος ??    ΝΑΙ






Θεοδωρος . Δημητροπουλος  Γ.Γ. Ιδρυματος Ελληνισμου. (ΓΓΙΕ)

Πιστευει με παθος οτι πρεπει  να αξιοποιηθει και το τελευταιο δεκαρακι των πορων για απασχοληση, για την προσληψη εργαζομενων.

Αγωνιζεται με παθος και αυταπάρνηση για το σκοπό αυτο.


Για την συμμετοχη του ως Γ.Γ.Ι.Ε. στη εργο του "Περσεα" μπορει να ειναι υπερήφανος 









                                                                         ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑΣ (εδω)