ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2913 : ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ολοι οσοι πιστεουμε, και το εχουμε τεκμηριωσει αν την Οικουμενη, οτι οι Ελληνιδες και Οι Ελληνες αξιζουμε, και οτι η Ελλαδα  μπορει..... αναρωτιωμαστε πως μετα τοσα χρονια δεν τα καραφεραμε να συγκροτησουμε αποτελεσματικο (οχι "οργανωμενο" ουτε -προς Θεου καηκαμε- "ορθλογικο" κρατος. Αυτα  για οσους γνωριζουμε ειναι το "τελος του Ανθρωπου".
Το Κρατος πρεπει να ειναι ανθρωπινο και αποτελεσματικο. Αξιωμα !!!

Ετσι πρεπει να αναγνωρισθει στις 4 αρχαιολογους, οτι μετα τις πρωτες μερες στην Νταμουχαρη, εκαναν την εκθεση τους και τεκμηριωσαν οτι το "εργο Καταρισμου και Προβολης του Καστρου της Νταμουχαρης" δεν βγαινεο μονο με τις 4 Αρχαιολογους ενω στην πραγματικοτητα το εργο χρειαζεται "πολλους εργατες" για τον καθαρισμο απο την Αγρια Βλαστηση.

Η Εκθεσή τους , εκτος απο το Ιδρυμα, εφτασε και στα χερια ενος "γραφειοκρατη" που με το επιχειρημα της προστασιας των συμφεροντων του Δημοσιου, ζητησε απο το Ιδρυμα να της απολυσει.

Η πειρα μας στην Δημοσια Διοιηκηση, στα ανωτατα κλιμακια, στην Ελλαδα και Διεθνως μας δινει παντα την αυτοπεποιθηση, την ριζοπαστικης αντιμετωπισης θεσεων που εχουμε την ικανοτητα να θεωρουμε ως λανθασμενες.

Η αρχη οτι το Ελληνικο Κρατος, πρεπει να εχει Ανιρωπινο χαρακτηρα, δηλ να στηριζει τους Ελληνες και τις Ελληνιδες στην επιδιωξη των ονειρων τους και στην ασκηση τους προς το φως, θα σκεφθει οτι απολυωντας νεους ανθρωπους, που μολις ειχαν "πιστεψει" ..... τους διαλυεις σαν προσωπικοτητες. Και ΟΧΙ δεν ειναι πολυτελεια το να αντιλαμβανεσε ανθρωπους και οχι αριθμους.
Ενω αντιθετα ειναι μικρονοια και βλαβη του δημοσιου συμφεροντος η καθε μιζερη αποφαση.

Ετσι, οργανωσαμε το "απλο". Οι  Αρχαιολογοι - με ολες τις τυπικες και νομιμες διαδικασιες- μετακινηθηκαν και εργασθηκαν στο Καστρο του Βολου και εκαναν εργο.

Με την λύση-βλακείας, 4 νεοι επιστημονες θα ειχαν αποκαρδιωθει, οι πιστωσεις δεν θα ειχαν απορροφηθει, και σημαντικο εργο δεν θα ειχε γινει. Η βλακεια, βλαπτει τα συμφεροντα του Δημοσιου.
Ενω το ανοιχτο μιαλο, ανοιγει οριζοντες για δημιουργια, και ολοι καμαρωνουμε απο το αισθημα Δικαιωσης.
Και η Ελλαδα.. Ταξιδευει...
19 Αυγουστου 2013, το Ιδρυμα ταξιδευει για τον Βολο, για να επιθεωρησει το Εργο των 4 αρχαιολογων και να καταβαλει σε αυτες τις αποδοχες τους.

Ενα ακομα ομορφο ταξιδι. Οι Δημιουργου αισθανονται οτι "δεν εχουν δουλεψει ποτε μα εχουν εργασθει σκληρα". Η δημιουργια οσο επιπονη και να ειναι η εργασια, ειναι ενα ομορφο ταξιδι.





Το Πρωι της 20ης Αυγουστου 2013 μας βρίσκει στο Βολο.....





4 Αρχαιολόγοι και 4 Δίγραμμες επιταγές στο τραπέζι, ενω η αναγνώριση της αμοιβής=χαμογελο







Ακολούθησε μια ξενάγηση στο Αθανασάκειο Μουσείο

Και υστερα πηγαμε στο Εργο για να επιθεωρησουμε-Καμαρωσουμε
τα αποτελεσματα της Εργασιας