ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ 2023

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ  2023
The PERSEYS ATHINAIOS Public Good FOUNDATION 2005 - 2023 : Projects and Services offered GRATIS to the Society, as an Honoured Guest

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ"


Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ κληροδοτησε ενα τεραστιο Πολιτιστικο Αρχειο και Βιβλιοθηκη με την Βουληση να τεθει στην Διαθεση του Πολιτισμου μεσα απο Κοινωφελες Ιδρυμα.
Το Κοινωφελες Ιδρυμα Περσευς Αθηναιος ΝΠΙΔ, εργαζεται Επιμελως για την υλοποιηση αυτου του Εργου Δημοσιου Οφελους.

Στο "Εργαστηρι Βιβλιοθηκης" συγκεντρωνονται βιβλια, εκδοσεις και Αρχεια, και γινεται η σχετικη επιστημονικη επεξεργασια για την αξιοποιηση τους.
Μια Μορφη αξιοποιησης ειναι η ψηφιοποιηση βιβλιων η κειμενων για την διαδοση και διαχυση τους (Δωρεαν) ως Δημοσιο Πολιτιστικο Αγαθο.
Εδω επισης συγκεντρωνονται βιβλια και εκδοσεις, και οργανώνονται συστηματικα για να αποσταλουν σε βιβλιοθηκες της Ελλαδας και του Εξωτερικου, στα πλαισια της Δρασης του Κοινωφελους Ιδρυματος Περσευς Αθηναιος : "Συγκροτηση, Οργανωση και Εμπλουτισμος Βιβλιοθηκων της Ελλαδας και του Εξωτερικου"


ΣΤΟ VIDEO Το Εργαστηρι της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΕΡΣΕΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
Ο Χωρος λειτουργει συμφωνα με την Βουληση του Διαθετη ετσι οπως διατυπωνεται και στα αρθρα της Νομικης Υποστασης του Κοινωφελους Ιδρυματος Περσευς Αθηναιος Ν.Π.Ι.Δ.  

Το Κοινωφελες Ιδρυμα Περσευς Αθηναιος - μεταξυ αλλων "πιστοποιησεων"-  ειναι και στο Μητρωο Πολιτιστικων Φορεων του Υπουργειου Πολιτισμου

Το Κοινωφελες Ιδρυμα Δεχεται δωρεες Βιβλιων απο εκδοτες, αλλα και Ιδιωτικες βιβλιοθηκες οι κυριοι των οποιων θελουν να διατηρησουν την αξια τους ως Δημοσιο  πλεον αγαθο.